ЗСУ вийшли з села Ласточкине поблизу Авдіївки

Читать на русском
Сили оборони України все ж таки вийшли з населеного пункту Ласточкине на Авдіївському напрямку.
Генштаб ЗСУ

Українські військові відійшли із села Ласточкине на Донеччині. Воно знаходиться неподалік Авдіївки, з якої ЗСУ вийшли раніше на більш вдалі позиції для оборони.

Про це повідомив речник ОСУВ «Таврія» Дмитро Лиховій в ефірі телемарафону 26 лютого.

Оборона Авдіївки: що відомо про ситуацію на одній із найгарячіших точок фронтуЩо відомо про ситуацію із обороною Авдіївки на Донеччині – на інфографіці. У місті критична обстановка.

За його словами, Сили оборони все ж таки вийшли з Ласточкиного.

«Підрозділи ЗСУ здійснили відхід від села Ласточкине, щоб організувати оборону по лінії населених пунктів Орлівка − Тоненьке − Бердичі і не допустити подальше просування противника далі у західному напрямку», – уточнив Лиховій.

Нагадаємо, 25 лютого речник ОСУВ «Таврія» повідомляв, що Сили оборони України відійшли на західну околицю населеного пункту Ласточкине на Авдіївському напрямку. Там точилися запеклі бої.

17 лютого головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив, що українські війська вийшли з Авдіївки, щоб уникнути оточення ворогом.

Президент Володимир Зеленський прокоментував вихід ЗСУ з Авдіївки, наголосивши, що це було вірним рішенням, щоб зберегти життя бійців.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: