Окупанти намагалися 25 разів прорвати оборону ЗСУ на Новопавлівському напрямку

Читать на русском
За минулу добу, 2 березня, окупанти намагалися 25 разів прорвати оборону на Новопавлівському напрямку, загалом на фронті відбулося 71 бойове зіткнення.
mil.in.ua

За минулу добу, 2 березня, окупанти намагалися 25 разів прорвати оборону на Новопавлівському напрямку, загалом на фронті відбулося 71 бойове зіткнення.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у Facebook.

Відомо, що за вчора ворог завдав 1 ракетного та 50 авіаційних ударів, здійснив 112 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Під артилерійським вогнем були понад 120 населених пунктів.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить диверсійну діяльність та нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в Бєлгородській області.

На Куп’янському напрямку ворог здійснив 4 безуспішні атаки в районі населеного пункту Табаївка Харківської області.

На Лиманському напрямку українські воїни відбили 8 атак противника в районах населених пунктів Терни та Ямполівка Донецької області.

На Бахмутському напрямку Сили оборони відбили 15 атак противника в районах населених пунктів Богданівка, Іванівське, Кліщіївка та Андріївка.

На Авдіївському напрямку захисники зупинили ворога, який провів 14 атак в районах населених пунктів Бердичі, Орлівка, Тоненьке та Невельське Донецької області.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки, Георгіївки, Побєди та Новомихайлівки. Там росіяни 25 разів намагалися прорвати оборону українських військ.

На Оріхівському напрямку ворог провів 4 безуспішних атаки в районі населеного пункту Роботине та західніше Новопрокопівки Запорізької області.

Тоді як на Херсонському напрямку Сили оборони надалі продовжують утримання позицій. Противник здійснив безуспішну спробу штурму в районі населеного пункту Кринки Херсонської області.

Тим часом українські військові ліквідували склад боєприпасів російських окупантів в Олешках Херсонської області.

А на Таврійському напрямку за 1 березня ЗСУ знищили три склади боєприпасів росіян, чотири засоби ППО та ліквідували 258 безпілотників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: