Зеленський провів засідання військового кабінету у Харкові: про що говорили

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський у п'ятницю, 1 березня, під час свого візиту до Харкова провів засідання військового кабінету.
Фото: Офіс президента України

Президент Володимир Зеленський у п'ятницю, 1 березня, під час свого візиту до Харкова провів засідання військового кабінету.

Про це повідомила пресслужба глави держави.

Зазначається, що у засіданні взяв участь прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте, який сьогодні також приїхав до Харкова.

Зеленський та Рютте обговорили з військовим командуванням поточну ситуацію на полі бою, а також особливості російських повітряних обстрілів.

Крім того, учасники засідання проінформували лідерів про критичні потреби Сил оборони у снарядах, засобах ППО та бронетехніку. Окремо порушувалося питання посилення ППО у районі Харкова.

Нагадаємо, сьогодні Зеленський та Рютте підписали двосторонню угоду про співпрацю у сфері безпеки. Документ передбачає 2 млрд євро військової допомоги від Нідерландів цього року, а також наступну оборонну допомогу протягом наступних 10 років.

Раніше Зеленський повідомив, що в ході останніх міжнародних візитів вдалося домовитися з партнерами про нові пакети військової допомоги та співробітництво у сфері оборони.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: