Зеленський заявив, що рф планує новий контрнаступ на початку літа

Читать на русском
За його словами, Україна буде готуватись до цього бою. Він вважає, що переломним моментом стануть вибори президента США.
Офіс президента

Країна-агресор розпочне підготовку до нового наступу вже наприкінці весни - початку літа.

Про це президент Володимир Зеленський заявив під час великої пресконференції у Києві після форуму «Україна. Рік 2024» у неділю, 25 лютого.

Наші плани були на столі Кремля до початку контрнаступу – ЗеленськийПрезидент Зеленський пояснив, чому краще зберігати у таємниці усі плани щодо дій ЗСУ на фронті.

«Нам складно буде найближчі місяці, тому що є колихання в США, яке має вплив на деякі держави, хоча ЄС показав здатність бути лідерами. Нам буде складно в березні-квітні, ми будемо проходити такий період хвиль, і політичних, і фінансових, тиску різного. Рф буде готувати наступ на початку літа або в кінці травня. Якщо зможуть. Вони будуть готуватися», - сказав президент.

Згідно зі словами Зеленського, Україна буде готуватись до цього бою. Він вважає, що переломним моментом стануть вибори президента США.

«Їх бій, який почався 8 жовтня, не приніс ніякого результату. Ми зі свого боку підготуємо свій план і буде йти по ньому. Переломним моментом стануть вибори в США і з того моменту будемо розуміти що відбудеться після цього», - підсумував він.

Нагадаємо, сьогодні президент Володимир Зеленський уперше публічно озвучив, скільки українських військових загинули за два роки російського вторгнення.

Раніше глава ГУР Кирило Буданов висловився про український контрнаступ у 2023 році. Також ЗМІ писали, що у 2024 році можливий новий контрнаступ ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: