Сили оборони стабілізували лінію оборони у трьох точках на Авдіївському напрямку – Тарнавський

Читать на русском
ЗСУ на Авдіївському напрямку змогли стабілізувати лінію оборони в районі трьох населених пунктів – Тоненького, Орлівки та Бердичів.
Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

ЗСУ на Авдіївському напрямку змогли стабілізувати лінію оборони в районі трьох населених пунктів – Тоненького, Орлівки та Бердичів.

Про це повідомив командувач Оперативно-стратегічного угрупування військ «Таврія» генерал Олександр Тарнавський.

Оборона Авдіївки: що відомо про ситуацію на одній із найгарячіших точок фронтуЩо відомо про ситуацію із обороною Авдіївки на Донеччині – на інфографіці. У місті критична обстановка.

Він також зазначив, що російські спроби наступати в районах Новомихайлівки та Роботиного не мали успіху.

«В операційній зоні Оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» противник за минулу добу завдав 45 авіаударів, вчинив 935 артобстрілів та 81 удар дронами-камікадзе. Відбулися 43 бойові зіткнення», – написав Тарнавський.

Він додав, що окупанти втратили за добу 347 осіб, а також 1 танк та 255 БпЛА різних типів. Крім того, ЗСУ знищили 1 склад боєприпасів та взяли у полон ще 11 російських оккупантів.

Нагадаємо, у ніч на 17 лютого Сили оборони вийшли з Авдіївки після чотирьох місяців інтенсивних боїв та регулярних ударів з боку росії, а 26 лютого ЗСУ вийшли з села Ласточкине біля Авдіївки.

Як стало відомо, після окупації Ласточкиного ворог намагається наступати на Орлівку, здійснюючи штурмові дії відразу з трьох сторін.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: