Армія рф почала перекидати вцілілі підрозділи з-під Авдіївки на інші напрямки – Жорін

Читать на русском
Російська армія почала перекидати вцілілі підрозділи солдат та техніку з-під Авдіївки на інші напрямки.
GeneralStaff.ua

Російська армія почала перекидати вцілілі підрозділи солдат та техніку з-під Авдіївки на інші напрямки.

Про це повідомив заступник командира 3 ОШБр Максим Жорін у Telegram.

Оборона Авдіївки: що відомо про ситуацію на одній із найгарячіших точок фронтуЩо відомо про ситуацію із обороною Авдіївки на Донеччині – на інфографіці. У місті критична обстановка.

«На Авдіївському напрямку станом на сьогодні все в цілому очевидно – вони будуть просуватись, наскільки у них вистачить сил та залежно від того, хто з них виживе», – йдеться у дописі.

Жорін відзначає, що досить складною може бути ситуація на інших напрямках, ворог почав перекидати туди вцілілі підрозділи з-під Авдіївки. За його словами, українських бійців чекають дуже складні бої, зокрема на півдні та Харківському напрямку.

«Говорив про це ще минулого року - росіяни готувались весь цей час. Готували сили, резерви, накопичували зброю та техніку. І підготувались», – додав військовий.

Напередодні розповідали, що деякі підрозділи Третьої штурмової були в повному оточенні в Авдіївці. Однак бійцям вдалося прориватися на вже захоплені окупантом ділянки.

До слова, за чотири місяці активної фази Авдіївської оборонної операції російські окупанти втратили понад 47 тисяч військових.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: