Польські протестувальники тимчасово припинили блокаду одного пункту пропуску

Читать на русском
У суботу, 24 лютого, польські протестувальники тимчасово припинили блокування пункту пропуску Устигул-Зосин.
volynnews.com

У суботу, 24 лютого, польські протестувальники тимчасово припинили блокування пункту пропуску «Устигул-Зосин».

Про це повідомляє пресслужба західного регіонального управління Державної прикордонної служби.

У Європі спалахнули протести фермерів: у яких країнах та чомуФермери протестують у Франції, Німеччині, Бельгії, Болгарії, Греції, Італії, Іспанії, Литві, Польщі, Румунії, Нідерландах. Причини – на інфографіці.

Прикордонники зазначають, що протягом 24 лютого пропуск вантажних та легкових автомобілів у ПП «Устигул-Зосин» здійснюється встановленим порядком на вʼїзд та виїзд.

«Біля решти пунктів пропуску з Польської сторони на Україно-Польському кордоні протестувальники продовжують обмеження руху вантажних транспортних засобів», – додають у дописі.

Нагадаємо, що 23 лютого п'ять українських міністрів на чолі зі Шмигалем прибули на кордон для переговорів із польським урядом. Проте офіційна Варшава проігнорувала зустріч та не прислала свою делегацію.

Згодом повідомили, що уряд України підготував та запропонував польській стороні «план взаємопорозуміння», який спрямований на деблокаду кордону між країнами.

Сьогодні, 24 лютого, стало відомо, що у Польщі втретє пошкодили українську сільськогосподарську продукцію на залізничному вокзалі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: