Засідання Ставки: Зеленський заявив, что піхотинці надійно тримають плацдарм у Кринках

Читать на русском
На Ставці обговорили питання винищувачів F-16, ситуацію на Авдіївському та Південних напрямках, зокрема, утримання плацдарму у Кринках.
Ілюстративне фотоОфіс президента

Президент Володимир Зеленський провів сьогодні, 22 лютого, засідання Ставки верховного головнокомандувача. Відомо, що там обговорили питання винищувачів F-16, ситуацію на Авдіївському та Південних напрямках, зокрема, утримання плацдарму у Кринках.

Про це український лідер повідомив у Telegram.

Як зазначається, сьогодні була окрема закрита доповідь щодо всього, що стосується літаків F-16, зокрема про кількість у першій партії, терміни отримання, підготовку інфраструктури та персоналу.

Згідно зі словами керівника держави, сторони уточнили календар подальшого навчання пілотів, техніків та отримання наступних літаків.

«Заслухав останні зміни в оперативній обстановці від головкома Олександра Сирського. Ситуація на всіх основних напрямках, оборонні дії та окремі наступальні операції. Надходження та витрата боєприпасів, ракет, дронів», - зазначив глава держави.

Також президент повідомив, що заслухав інформацію про плани ворога від начальника Буданова.

За словами Зеленського, на Ставці була детально розглянута ситуація на Авдіївському і Південному напрямках. Він наголосив, що українські захисники надійно тримають плацдарм у Кринках.

«Авдіївка – нова лінія оборони, укріплення рубежів, подальші наміри ворога. Кринки – наші морські піхотинці надійно тримають плацдарм. Ворог спромігся лише на дезінформаційну операцію», - додав президент.

Нагадаємо, що у ЗСУ спростували заяви росіян про «зачищення плацдарму» в Кринках на Лівобережжі Дніпра.

Також відомо, що Зеленський оновив склад Ставки верховного головнокомандувача.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: