ЗСУ підняли український прапор в Кринках на лівобережжі Херсонщини

Читать на русском
Військові 36-ї окремої бригади морської піхоти встановили український прапор у селі Кринки на лівому березі Дніпра Херсонської області.
Ілюстративне фотоnp.pl.ua

У вівторок, 6 лютого, бійці ЗСУ підняли прапор України в селі Кринки на лівому березі Херсонської області.

Про це повідомляє сервіс DeepState.

Військові 36-ї окремої бригади морської піхоти встановили український прапор у селі Кринки на лівому березі Дніпра Херсонської області.

Зазначається, що росіяни у своїй пропаганді стверджують постійно, що Кринки нібито перебувають під їхнім контролем.

«Московити у своїй пропаганді стверджують постійно, що Кринки знаходяться під їх контролем, і вони всіх відкинули за Дніпро. Але бійці 36-ї ОБрМП так не вважають», — зазначається у повідомленні.

Згідно з повідомленням, тепер український прапор милує око наших військових у населеному пункті.

Також повідомляється, що не зважаючи на це, важкі бої тривають і радіти деокупації ще рано. Ворог постійно підтягує резерви, намагається витіснити наших бійців, а також велику увагу зосереджує на переправі та правому березі.

Нагадаємо, війська рф зосередилися на Кринках Херсонської області, хочуть вибити звідти ЗСУ. У Силах оборони повідомили про розширення плацдармів на лівому березі Дніпра.

Як відомо, у грудні Сили оборони України відбили один із териконів у межах Горлівки на Донеччині та захопили позиції противника. Тепер над териконом майорить український прапор.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: