Зеленський провів першу ставку з новим головкомом ЗСУ

Читать на русском
На Ставці було заслухано доповіді головкома ЗСУ Олександра Сирського та начальника Генерального штабу Анатолія Баргилевича,
фото ОПУ

Президент Володимир Зеленський 12 лютого провів засідання Ставки верховного головнокомандувача в оновленому складі. Серед доповідачів був Олександр Сирський.

Про це Зеленський повідомив у Telegram.

Заміна головкому ЗСУ: що про звільнення Залужного та призначення Сирського пишуть західні ЗМІЗаміну головнокомандувача ЗСУ активно обговорюють на Заході. Деякі видання вважають це ризикованим і запитують, як зміниться ситуація на полі бою.

«Пріоритетні питання незмінні: фронт і захист прифронтових регіонів, людей та критичної інфраструктури від російського повітряного терору», – йдеться у заяві.

На Ставці було заслухано доповіді головкома ЗСУ Олександра Сирського та начальника Генерального штабу Анатолія Баргилевича, представників розвідок, командувачів оперативно-стратегічних угруповань військ.

«Авдіївка, Куп'янськ, південь. Забезпечення армії всім необхідним: снаряди, дрони, РЕБ», – додав президент.

Зеленський розповів, що було заслухано доповіді енергетиків і голів військово-цивільних адміністрацій прифронтових областей. Подальша розбудова багаторівневого захисту об’єктів електро-, водо- та теплопостачання.

«Ухвалили рішення щодо збільшення кількості та спроможностей мобільних вогневих груп», - повідомив президент.

Нагадаємо, минулого тижня президент Володимир Зеленський звільнив Валерія Залужного з посади головнокомандувача ЗСУ. На його місце було призначено Олександра Сирського, до цього він був командувачем Сухопутними військами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: