«Ще одна гаряча точка»: окупанти посилили штурми на Мар'їнському напрямку

Читать на русском
Російська окупаційна армія посилила свої атаки в районі Мар'їнки – за неповний день тут було зафіксовано понад 30 спроб прорвати оборону ЗСУ.
Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Російська окупаційна армія посилила свої атаки в районі Мар'їнки – за неповний день тут було зафіксовано понад 30 спроб прорвати оборону ЗСУ.

Такою інформацією поділився речник ОСУВ «Таврія» Дмитро Лиховій в ефірі телемарафону.

Динаміка знищення озброєння російських військ в УкраїніНа інфографіках – динаміка знищення російських танків, літаків, вертольотів, систем ППО, кораблів, РСЗВ, артилерійських систем та бронемашин.

За його словами, зараз найзапекліші бої відбуваються саме на Мар'їнському напрямі.

«Не треба концентруватися лише на Авдіївському напрямі, бо в нас ще одна гаряча точка. Щонайменше на першому місці у нас Мар'їнський напрямок. За свіжими даними, сьогодні за добу до 18:00 тільки на Мар'їнському напрямку, в районі населених пунктів Новомихайлівка та Перемога, ворог за підтримки авіації 31 раз намагався прорвати оборону наших військ», – розповів Лиховій.

Він додав, що з усієї операційної зони ОСУВ «Таврія» саме на Мар'їнський та Авдіївський напрямки припадає більшість авіаційних та артилерійських ударів противника.

Нагадаємо, нещодавно командувач ОСУВ «Таврія» Олександр Тарнавський заявив, що російські війська знову почали застосовувати отруйні речовини на фронті.

Також у ЗСУ підрахували втрати окупантів з початку року у зоні відповідальності ОСУВ «Таврія».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: