Росіяни продовжують обстрілювати Мар'їнку на тлі заяв про повне захоплення міста – речник ЗСУ

Читать на русском
Російські війська, незважаючи на всі заяви про нібито захоплення Мар'їнки, продовжують активно обстрілювати населений пункт із артилерії.
Фото: Обозреватель

Російські війська, незважаючи на всі заяви про нібито захоплення Мар'їнки, продовжують активно обстрілювати населений пункт із артилерії.

Про це повідомив речник пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун в ефірі телемарафону.

Мар'їнку «брали» 6 разів, Піски – 4: про захоплення яких населених пунктів окупанти повідомляли по кілька разівОкупанти щонайменше шість разів заявляли про захоплення Мар'їнки та Опитного, п'ять разів – Бахмута. Більше про фейкові перемоги рф – на інфографіці.

«Ворог продовжує обстрілювати Мар'їнку з артилерії. Наші війська, як і повідомив головнокомандувач, ще залишаються на півночі міста», – розповів речник.

Він додав, що крім Мар'їнки під артилерійським обстрілом також знаходиться населений пункт Георгіївка.

Водночас ЗСУ поки не фіксували бойових зіткнень у безпосередній близькості від міста.

Нагадаємо, вчора міністр оборони росії Сергій Шойгу заявив, що рф нібито окупувала Мар'їнку в Донецькій області. Трохи згодом Штупун повідомив, що говорити про повне захоплення Мар'їнки «некоректно».

Сьогодні ж головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив, що українські військові окопалися на околиці Мар'їнки. Крім того, Сили оборони підготували новий оборонний рубіж неподалік цього населеного пункту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: