Російські війська знову почали застосовувати отруйні речовини на фронті – Тарнавський

Читать на русском
Російські війська знову почали застосовувати отруйні речовини проти українських військових на фронті.
Фото lb.ua

Російські війська знову почали застосовувати отруйні речовини проти українських військових на фронті.

Про це повідомив командувач ОСУВ «Таврія» Олександр Тарнавський у Telegram.

Динаміка знищення озброєння російських військ в УкраїніНа інфографіках – динаміка знищення російських танків, літаків, вертольотів, систем ППО, кораблів, РСЗВ, артилерійських систем та бронемашин.

За його словами, станом на 20 лютого на Запорізькому напрямку, а також на Донеччині росіяни поновили застосування отруйних речовин. Зокрема, загалом було зафіксовано 4 скиди гранат окупантів із хімічною речовиною сльозогінно-задушливої дії.

Водночас в операційній зоні ОСУВ «Таврія» війська росії за минулу добу скоротили активність авіації. Ворог завдав лише 2 авіаудари, але провів 42 бойових зіткнення та здійснив 1040 артобстрілів.

Тим часом на Авдіївському напрямку ворог знову вчиняє спроби наступальних дій малими штурмовими групами.

Тарнавський наголосив, що ситуація залишається контрольованою, українські воїни стійко тримають оборону та активними діями нищать ворога.

Також повідомляли, що ніч 20 лютого на Запорізькому напрямку була складною. Та попри це всі атаки окупантів на цій ділянці фронту вдалось відбити.

Тим часом українські військові за останню добу знищили 1230 окупантів. Втрати російської армії з початку повномасштабної війни становлять 404 тисячі 950 осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: