ВАКС відмовився повертати прокурору обвинувальний акт у справі Клюєва

Читать на русском
Антикорупційний суд не побачив проблем у складеному прокурором САП обвинувальному акті стосовно колишнього першого віце-прем'єр-міністра.
фото: УНІАН

Вищий антикорупційний суд відмовився повернути прокурору САП обвинувальний акт стосовно колишнього першого віце-прем'єр-міністра України Андрія Клюєва та ексголови Державного агентства України з інвестицій та інновацій Олександра Тарана про розтрату понад 195 млн грн.

Таке рішення 9 лютого ухвалив ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

Захисники обвинувачених просили повернути прокурору САП обвинувальний акт через недоліки. Втім суд їх не побачив.

«У задоволенні клопотань відмовити», – йдеться в рішенні.

Раніше антикорупційний суд заочно взяв під варту Клюєва.

Нагадаємо, НАБУ і САП завершили розслідування справи колишнього першого віце-прем'єр-міністра України Андрія Клюєва. За версією слідства, колишній перший віце-прем'єр-міністр Андрій Клюєв організував розтрату і заволодіння понад 195 млн грн. Для цього він залучив на той момент голову Державного агентства України з інвестицій та інновацій Олександра Тарана. Як встановлено, Клюєв організував заволодіння та розтрату бюджетних коштів на користь підконтрольного підприємства та підприємств підконтрольних колишньому прем’єр-міністру України на загальну суму більше 195 млн грн, що передбачалися на фінансування інноваційних та інвестиційних проектів у реальному секторі економіки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: