НАБУ завершило розслідувати справу Клюєва

Читать на русском
У Національному бюро відкрили матеріали досудового слідства стосовно колишнього першого віце-прем'єр-міністра України.
Андрій Клюєв

Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура завершили розслідувати справу за підозрою колишнього віце-прем'єр-міністра України Андрія Клюєва в організації та розтраті понад 195 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба САП.

«Прокурор САП ухвалив рішення про завершення досудового розслідування у справі стосовно колишнього першого віце-прем'єр-міністра України, який, залучивши голову Державного агентства України з інвестицій та інновацій, організував заволодіння та розтрату бюджетних коштів на користь підконтрольного підприємства та підприємств підконтрольних колишньому Прем’єр-міністру України на загальну суму більше 195 млн грн, що передбачалися на фінансування інноваційних та інвестиційних проектів у реальному секторі економіки (ч. 5 ст. 191 КК України). На cьогодні детективи НАБУ за дорученням прокурора відкрили матеріали справи стороні захисту для ознайомлення», – інформує САП.

Нагадаємо, у 2020 році Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду скасувала заочний арешт експосадовця часів президентства Віктора Януковича Андрію Клюєва. Також ЗМІ повідомляли про зняття арешту з майна Клюєва в іншому провадженні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: