Внаслідок обстрілів Харкова на одній зі станцій метро почала протікати стеля

Читать на русском
Співробітники метрополітену вже виконують ремонтні роботи, вони триватимуть виключно у нічний період доби, коли не відбувається перевезення пасажирів.
фото: вікіпедія

На станції метро «Спортивна» у Харкові почала протікати стеля внаслідок постійних російських обстрілів міста.

Про це Харківський метрополітен повідомляє на сторніці у Facebook.

«Через постійні ракетні обстріли Харкова у місті відбуваються зсуви ґрунту, а у звʼязку з тим, що у безпосередній близькості до станції метро «Спортивна» були неодноразові чисельні ракетні влучання, відбулося незначне протікання зі стелі станції», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, співробітники метрополітену вже виконують ремонтні роботи, вони триватимуть виключно у нічний період доби, коли не відбувається перевезення пасажирів.

Також повідомляють, що протікання не несе загрози підтоплення станції та безпеці перевезень пасажирів.

Нагадаємо, між станціями київського метро «Деміївська» та «Либідська» збудують нову ділянку тунелю замість аварійної. Відновлення планують завершити восени 2024 року.

Яке відомо, рух поїздів між станціями метро «Деміївська» та «Теремки» зупинили 8 грудня на півроку, тобто до літа. При цьому мер Віталій Кличко заявив, що озвучений термін ремонту – попередній: закриті станції можуть відкрити як раніше, ніж за півроку, так і пізніше.

Попередні висновки від Науково-дослідної судово-експертної установи показали, що аварійна ситуація на ділянці тунелю виникла через неякісні проєктні рішення та будівельно-монтажні роботи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: