Рф планує фестиваль у Сочі для пропаганди серед сербської молоді – ЦНС

Читать на русском
На фестивалі рф хоче залучати агентів впливу, які діятимуть у Європі для просування інтересів росії.
t.me/sprotyv_official

Кремль хоче провести у Сочі «Всесвітній Фестиваль Молоді 2024», яким проводитиме пропагандистські заходи серед сербської молоді.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Російського пропагандиста Красовського, який закликав топити українських дітей, отруїли – ЗМІПропагандиста Антона Красовського, публічно закликав топити і спалювати українських дітей, отруїли. Наразі він перебуває у лікарні.

Фестиваль має відбутися з 1 до 7 березня 2024 року. Учасникам від 14-35 років обіцяють оплату проїзду та проживання. Рекрутинг забезпечує «російський дім» у Бєлграді.

«Важлива не офіційна мета заходу – вербувати агентів впливу, які діятимуть у Європі для просування інтересів росії», – сказано у повідомленні.

Крім того, захід має продемонструвати наявність зовнішньої підтримки політики росії, особливо напередодні «президентських виборів» у росії.

Також рф за будь-яку ціну намагається запобігти зближенню Сербії з ЄС, тому зосереджує свою пропагандистську діяльність на сербську молодь, додали в ЦНС.

Нагадаємо, у грудні минулого року російські спецслужби попередили Бєлград про протести. Президент Сербії тоді зробив заяву на тлі протестів у Бєлграді.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: