Російського пропагандиста Красовського, який закликав топити українських дітей, отруїли – ЗМІ

Читать на русском
Пропагандиста Антона Красовського, публічно закликав топити і спалювати українських дітей, отруїли. Наразі він перебуває у лікарні.
censor.net

Колишнього голову прокремлівського телеканалу RT Антона Красовського отруїли. Пропагандист потрапив до лікарні.

Про це повідомило джерело Української правди в розвідці.

Відомо, що пропагандист у своєму Telegram заявив, що ще на початку тижня він став недобре себе почувати, тому потрапив до лікарні, де зараз приходить до тями.

Хто з проросійських та кремлівських пропагандистів отримав підозру за злочини проти УкраїниЗ початку повномасштабної війни українські правоохоронці оголосили про підозру пропагандистам Кисельову, Симоньян, Красовському, Соловйову, Скабеєвій, Канделакі, Сергєйцеву. Більше – на інфографіці.

«На початку тижня різко скрутило живіт, почало нудити, потім знепритомнів. Відвезли в клініку. Поступово приходжу до тями», – написав він.

Джерело УП зазначило, що російського пропагандиста було отруєно. Однак деталей, зокрема хто саме за цим стоїть, не повідомляють.

«Погана людина робила погані речі, і от на Різдво йому стало зле», – додав співрозмовник.

Нагадаємо, у лютому український суд заочно засудив Красовського до п'яти років ув'язнення з конфіскацією майна за підтримку повномасштабної російської агресії, виправдання злочинів рф та заклики до геноциду українського народу.

У липні цього року йому повідомили нову підозру за те, що в одному з ефірів своєї авторської програми пропагандист публічно закликав топити і спалювати українських дітей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: