Зеленський повідомив про двох загиблих внаслідок атаки на Київ

Читать на русском
Володимир Зеленський, коментуючи ранкову ракетну атаку, повідомив, що у Києві загинули двоє людей.
Фото: Суспільне

У Києві внаслідок ракетних ударів росії загинули двоє людей. Під завалами можуть бути ще люди.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський, коментуючи ранкову атаку.

У Міненерго розповіли, скільки споживачів у Києві та Харкові залишилися без світла через обстрілиПісля ракетних ударів у двох районах Києва понад 19 тисяч людей залишилося без світла. У Харкові без світла близько тисячі споживачів.

«У Миколаєві десятки житлових будинків зруйновані, загинула одна людина. У Києві постраждали більше десяти людей, станом на зараз відомо про двох загиблих. Під завалами можуть бути люди. В столиці пошкоджені деякі комунікації, зокрема високовольтні кабелі. Триває робота, щоб якнайшвидше все відновити. Двоє людей постраждало на Харківщині, врятовано одну людину. У Львівській області рятувальники працюють на місці», – написав він.

Зеленський обіцяв, що Україна відповість росії на удари – терористи завжди відчуватимуть наслідки своїх дій, зазначив він.

Військова адміністрація столиці підтвердила інформацію про загиблих, також відомо про 14 поранених.

На даний момент із багатоповерхового житлового будинку в Голосіївському районі, де сталася пожежа, евакуйовано 52 особи, 8 врятовано. Внаслідок пожежі на станції СТО згоріло або пошкоджено близько 40 авто. Пожежу ліквідовано.

Нагадаємо, сьогодні росія запустила по Україні ударні безпілотники, крилаті, балістичні та зенітні керовані ракети – всього 64 повітряні засоби. У ЗСУ розповіли про результати роботи протиповітряної оборони.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: