У столиці зросла кількість постраждалих через ракетну атаку

Читать на русском
Внаслідок ракетних ударів по Києву постраждали дев'ятеро людей. Рятувальники гасять пожежі у житловому будинку та СТО.
Ілюстративне фото ДСНС

У Києві відомо вже про дев'ятьох постраждалих через ракетні удари, завдані росією 7 лютого.

Про це повідомив мер Віталій Кличко.

«Із багатоповерхівки в Голосіївському районі госпіталізували вже 6 осіб. Серед них - вагітна жінка. Екстренні служби працюють на місці. Ще двох постраждалих госпіталізували в Дніпровському районі. А одному медики надали допомогу на місці», – написав він.

Наразі екстрені служби, повідомив Кличко, працюють на місці влучання у Голосіївському районі: у 18-поверховому будинку гасять пожежу на кількох поверхах.

Також ліквідують пожежу у будівлі СТО.

У військовій адміністрації повідомили, що сили ППО збили над Києвом і в районі столиці близько двох десятків ракет: «Третій ракетний удар по Києву у 2024 році. Ворог застосував крилаті ракети Х-101/Х-555/Х-55 із бортів стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з території рф. Повітряна тривога в столиці тривала майже 3 години. Ракети заходили на столицю кількома хвилями з різних напрямків. Силами та засобами протиповітряної оборони над Києвом та в районі столиці було уражено приблизно два десятка ворожих ракет».

Нагадаємо, у Дніпровському районі Києва виникли перебої з електрикою через пошкодження високовольтних ліній. Крім того, на лівому березі внаслідок атаки пошкоджено магістраль теплопостачання.

У Миколаєві внаслідок сьогоднішньої атаки «шахедами» та ракетами пошкоджено близько 20 житлових будинків, одна людина загинула.

Вибухи також пролунали в інших областях, зокрема, західних.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: