У Києві знову зросла кількість поранених, під завалами можуть бути загиблі

Читать на русском

У Києві вже 13 поранених унаслідок ракетних ударів. У МВС припускають, що під завалами в житловому будинку, що горить, є загиблі.
Фото: ДСНС

Кількість постраждалих внаслідок ракетних ударів по Києву зросла до 13 людей. Під завалами можуть бути загиблі.

Нові дані повідомив Віталій Кличко.

«Загалом у столиці внаслідок ворожої атаки наразі 13 постраждалих. 10 з них, в тому числі вагітну жінку, госпіталізували в Голосіївському районі. Троє людей постраждали в Дніпровському районі. Двох із них госпіталізували, одному медики надали допомогу на місці», – написав він.

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко додав, що підрозділи ДСНС евакуюють людей та ліквідують пожежу у 18-поверховому будинку у Голосіївському районі. «Під завалами ймовірно загиблі. Також спалахнула будівля СТО та автомобілі», – зазначив він.

Нагадаємо, за попередньою інформацією, у Києві та в районі столиці сили ППО знищили близько двох десятків крилатих ракет. Внаслідок ударів виникла пожежа у багатоповерховому житловому будинку, спалахнуло СТО.

Також у столиці виникли перебої з електрикою через пошкодження високовольтних ліній. У Міністерстві енергетики назвали кількість споживачів, які залишились без світла.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: