У Київ знову пролунали вибухи, у місті перебої зі світлом (оновлено)

Читать на русском
У Києві знову вибухи через роботу протиповітряної оборони. У Дніпровському районі є перебої зі світлом через пошкодження високовольтних ліній.
varta1.com.ua

У Києві вранці 7 лютого знову пролунали вибухи. Повідомляється про роботу протиповітряної оборони.

Інформацію підтвердив мер Віталій Кличко.

«Вибух у місті. Не залишайте укриття до відбою тривоги!», – написав він.

Після вибуху виклик медиків у Дніпровський район столиці, одна людина постраждала додав мер. «Внаслідок ракетного удару по Києву зафіксовано падіння уламків в Дніпровському районі столиці. Оперативні служби прямують на місце пригоди. Інформація уточнюється», – повідомила військова адміністрація. Також є падіння уламків у Голосіївському районі.

Місцеві Telegram-канали також повідомляють про перебої з водою та світлом у столиці. Кличко підтвердив, що уламками ракети пошкоджені дві високовольтних лінії. Частина споживачів на лівому березі наразі без електроенергії.

Повітряні сили ЗСУ підтвердили, що російські винищувачі здійснили повторні запуски ракети. Наразі є загроза для столиці, Чернігівської, Сумської, Черкаської та Полтавської областей, а також західного регіону.

«Група ракет змінила курс, рухається на Київ! Решта груп продовжують рух південно-західним курсом», – попередили військові.

Нагадаємо, рано-вранці 7 лютого в Україні оголосили повітряну тривогу через ракетну небезпеку. Зокрема, у Харкові, Миколаєві та Києві пролунала серія вибухів, повідомляється про прильоти.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: