З'явилося відео нічної атаки дронів на НПЗ у російському Волгограді

Читать на русском
У мережі виклали відео удару безпілотника по нафтопереробному заводу Лукойл у Волгограді рф. Всього було два вибухи і після – потужна пожежа.
скрін з відео

У мережі з'явилися кадри атаки безпілотника на НПЗ «Лукойл» у Волгограді. На відео видно момент самого удару та подальшу пожежу.

Відео із нафтопереробного заводу у Волгограді опублікував Телеграм-канал ASTRA.

По яких нафтобазах та НПЗ в Україні била росія під час повномасштабної війниРосіяни за час повномасштабної війни, особливо у першій половині 2022 року, здійснили десятки атак на нафтобази та НПЗ в Україні. Докладніше – на інфографіці.

Після удару дрону на НПЗ спалахнула пожежа площею у 300 кв. метрів.

«Жителі прилеглих населених пунктів чули два вибухи з інтервалом в півгодини, пишуть росЗМІ. Губернатор регіону та Міноборони росії при цьому звітували про «успішне» відбиття атаки безпілотників і перехоплення двох БПЛА над Волгоградською областю», – сказано в повідомленні.

У рф заявили, що зараз пожежу на заводі вже ліквідовано, ніхто не постраждав.

На сайті заводу значиться, що НПЗ «Лукойл-Волгограднафтопереробка» – найбільший виробник нафтопродуктів у південному федеральному окрузі росії.

Нагадаємо, в ніч на суботу в російському Волгограді сталася масштабна пожежа на нафтопереробному заводі «Лукойл» після атаки БПЛА. 31 січня у Санкт-Петербурзі дрон атакував нафтопереробний завод «Невський мазут». А 29 січня безпілотник атакував нафтопереробний завод «Славнефть-ЯНОС» у російському Ярославлі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: