Атака на нафтобазу у Брянській області: у ГУР пояснили, як удар вплине на російські війська

Читать на русском
Ураження нафтобази рф в Брянській області значно ускладнює логістику для російської армії і, відповідно, допомагає воїнам Сил оборони. Про це повідомили у ГУР.
Фото: tsn.ua

У росії й надалі відбуватимуться вибухи та пожежі на нафтобазах та інших об'єктах, пов'язаних з армією країни-агресора.

Такий прогноз в ефірі телемарафону зробив представник ГУР Андрій Юсов, коментуючи атаку на нафтобазу в Брянській області.

За його словами, ураження цього об'єкта суттєво ускладнює логістику для російської армії.

«Хороший гуркіт, хороша «бавовна». Регулярно такі події відбуваються на військових об'єктах на території держави-агресора. Зрозуміло, що коли йдеться про нафтобазу, задіяній у постачанні окупаційного корпусу паливно-мастильними матеріалами, це ускладнює логістику для окупантів. Це зриває графіки постачання, графіки забезпечення», – сказав Юсов.

Він додав, що такі атаки, відповідно, допомагають воїнам сил оборони як у тилу, так і безпосередньо на лінії фронту.

«Це дає додаткові можливості, запас часу та збільшує простір для маневру для наших захисників», – наголосив представник ГУР.

Зазначимо, вранці російська влада заявила, що засоби РЕБ придушили безпілотник над Брянською областю, але «при знищенні повітряної цілі відбулося скидання боєприпасу на територію Клинцівської нафтобази». Там виникла пожежа, для допомоги у гасінні окупанти залучили пожежний потяг.

ЗМІ повідомили, що атаку на нафтобазу влаштувало Головне управління розвідки Міноборони України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: