У російському Волгограді сталась пожежа на НПЗ

Читать на русском
Вночі 3 лютого на нафтопереробному заводі у російському Волгограді сталась пожежа. Попередньою причиною називають атаку БПЛА.
Фото: censor.net

У ніч проти суботи, 3 лютого, у російському Волгограді сталась масштабна пожежа на нафтопереробному заводі. Влада рф заявляє про атаку безпілотниками.

Про це повідомляють російські Telegram-канали.

«У Волгограді на нафтопереробний завод впав безпілотник. Внаслідок НП на НПЗ почалася велика пожежа.

Інформацію про це підтвердили одразу кілька джерел в екстрених службах та МНС», – пише канал «V1.RU».

Зазначається, що за попередніми даними, займання почалося після атаки безпілотника. Площа пожежі складає 300 квадратних метрів. На місці працюють відповідні служби, вогонь намагаються загасити.

Інформації про загиблих і постраждалих наразі немає. Причина займання встановлюється.

Крім того, про атаку БПЛА заявив губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков. За його словами, у Новооскольському міському окрузі спрацювала система ППО росіян, в результаті чого нібито збитий БПЛА літакового типу. Постраждалих немає.

«Внаслідок падіння уламків у хуторі Подільхи в одному приватному домоволодінні вибиті вікна, посічені покрівля, фасад та паркан, а також припаркований автомобіль КАМАЗ. Подомовий обхід території буде продовжено у світлий час доби», – написав Гладков.

Про атаку БПЛА заявив і губернатор Воронезької області Олександр Гусєв. За його словами, ППО знищила український безпілотник на підльоті до міста. За попередньою інформацією – без постраждалих та руйнувань.

Нагадаємо, вранці 31 січня у російському Санкт-Петербурзі безпілотник атакував нафтопереробний завод «Невський мазут». Також безпілотники намагалися атакувати нафтовий термінал у місті 18 січня.

Крім того, вранці 29 січня, безпілотник атакував нафтопереробний завод «Славнефть-ЯНОС» у російському місті Ярославль.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: