У російському Туапсе через приліт БПЛА палає нафтобаза – деталі

Читать на русском
У Туапсе, Краснодарської області рф, повідомляють про велику пожежу в районі нафтобази. Ймовірно, через удар безпілотника.
фото: соцмережі

У ніч на четвер, 25 січня, у російському Туапсе (Краснодарський край), сталася пожежа на нафтопереробному заводі. За словами очевидців по нафтобазі був здійснений удар безпілотником.

Про це повідомляють місцеві російські Телеграм-канали.

Вибух та пожежа на нафтобазі та нафтозаводі «Роснафти» в Туапсе сталися після удару БПЛА, зазначають очевидці.

Як повідомляється, на місце інциденту оперативно прибули рятувальні служби. Пожежні бригади намагаються локалізувати вогонь та запобігти його подальшому розповсюдженню. Подробиці та масштаби займання наразі уточнюються, а також перевіряється інформація про можливі жертви чи постраждалих.

У соцмережах публікують фото і відео з місця події.

При цьому, за інформацією російских Телеграм-каналів, у небі над Туапсе спрацювала ППО. Вона відбивала спробу атаки БПЛА на місцеву нафтобазу та влучила у свій же об’єкт.

Згодом стало відомо, що на Краснодарський край летить ще одна група невідомих БПЛА.

Нагадаємо, що напередодні ЗМІ повідомили, що дрони ГУР уночі атакували завод, який виготовляє для російської армії «Панцир-С». Там також зафіксовано прильоти.

Також нещодавно була атакована нафтобаза у Брянській області. У ГУР вже пояснили, як атака на цей об'єкт вплине на російські війська.

У ніч проти 21 січня у Смоленській області рф прогриміли вибухи. Вони пов'язані з ударом по авіазаводу, який виробляє та ремонтує військову техніку для окупантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: