Кулеба та Єрмак розпочали зустріч з головою МЗС Угорщини в Ужгороді

Читать на русском
Міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто прибув до Ужгорода, де вже проводить зустріч із Дмитром Кулебою та Андрієм Єрмаком.
Фото: t.me/ermaka2022

Міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто прибув до Ужгорода з візитом. Переговори з ним розпочали глава МЗС України Дмитро Кулеба та керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

Про це повідомляють МЗС та Єрмак у своєму Telegram-каналі.

«Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, керівник Офісу Президента Андрій Єрмак та міністр зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини Петер Сійярто розпочали переговори в Ужгороді з метою нормалізації українсько-угорських відносин», – йдеться у повідомленні.

Сійярто, анонсуючи свою поїздку до України, заявив, що «потрібно зробити все, щоб угорська громада на Прикарпатті повернула свої колишні права».

У Міністерстві закордонних справ раніше наголошували, що ключовою темою переговорів стане організація зустрічі президента України Володимира Зеленського та прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана.

Угорські ЗМІ повідомили, що до посольства держави в Україні нібито надіслали смертельні погрози на адресу Сійярто через його майбутній візит до Ужгорода.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: