«Сказати, що це катастрофа – неправда»: Буданов про український контрнаступ у 2023 році

Читать на русском
Кирило Буданов заявив, що назвати український наступ у 2023 році катастрофою неможна, однак все пройшло не так добре, як планувалося спершу.
armyinform.com.ua

Кирило Буданов заявив, що назвати український наступ у 2023 році катастрофою неможна, однак все пройшло не так добре, як планувалося спершу.

Про це голова української розвідки заявив в інтерв'ю Financial Times.

Прогнози стали менш точними: які передбачення Буданова все ще в силіЛегендарні прогнози керівника ГУР Кирила Буданова щодо війни в Україні – що збувається, а що ні.

За його словами, попри інші першопочаткові плани, українські військові виконали обіцянку минулорічного контрнаступу, адже бійці таки заходили до Криму.

«Сказати, що все добре – це неправда. Сказати, що це катастрофа - теж неправда. Хоча початкові плани передбачали дещо інше, ми виконали свою обіцянку. Цього літа наші підрозділи неодноразово входили до Криму», – зазначив Буданов.

Крім цього очільник ГУР додав, що наразі важко уявити, що Україна обійдеться без набору додаткових людей до війська.

Раніше також повідомляли, Буданов наголосив, що Україна має продовжувати тиск на росію, зокрема, атаками на об'єкти в окупованому Криму.

Раніше ж він заявляв, що ні українські, ні російські війська не можуть проводити наступальні операції через щільність мінних полів та інтенсивне застосування дронів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: