Ні Україна, ні росія не можуть вести наступ – Буданов пояснив, чому

Читать на русском
Мінні поля та дрони не дозволяють ні українським, ні російським військам проводити наступ, заявив Кирило Буданов.
armyinform.com.ua

Ні українські, ні російські війська не можуть проводити наступальні операції через щільність мінних полів та інтенсивне застосування дронів.

Про це в інтерв'ю Le Monde сказав керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

Прогнози стали менш точними: які передбачення Буданова все ще в силіЛегендарні прогнози керівника ГУР Кирила Буданова щодо війни в Україні – що збувається, а що ні.

«Інтенсивне застосування безпілотників з обох боків зумовило неможливість проведення як російських, так і українських наступальних операцій. Ще один фактор ― щільність мінних полів, якої не було з часів Другої світової війни. Ми знаємо рішення для безпілотників ― це електронні засоби протидії. Для мін необхідне спеціалізоване обладнання. Це повертає нас до питання виробничих потужностей. Немає нічого невирішуваного, але до уваги потрібно брати все», – цитує Буданова пресслужба ГУР.

Він також зазначив, що причиною інтенсивних ракетних ударів Росії у грудні-січні стала відсутність реальних військових успіхів – рф «хотілося якнайшвидше оголосити минулий рік переможним і перейти до наступного».

Нагадаємо, Кирило Буданов стверджував, що російське керівництво поки що не має планів ведення війни проти України у 2025 році.

Раніше президент Володимир Зеленський відповів, чи задоволений результатами контрнаступу ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: