Загарбники активізовують наступ, але зазнають більших втрат – британська розвідка

Читать на русском
Російські окупаційні війська активніше наступають по всьому фронту та через це втрачають ще більше особового складу та техніки.
korrespondent.net

Російські окупаційні війська активніше наступають по всьому фронту та через це втрачають ще більше особового складу та техніки.

Про це повідомляє британська розвідка.

Розвідники, з посиланням на дані українського Генштабу від 19 січня, пишуть, що кількість російських обстрілів на лінії фронту зросла на 27% порівняно з попередньою добою. Зростання підтверджують і дані за останні п’ять днів.

Тоді як за ці п'ять днів кількість втрат військової техніки з боку російської армії зросла на 88%. Кількість втрат у живій силі в окупаційних військах також зросла на 15%.

«Ці дані свідчать про стабільне зростання інтенсивності російських наступальних дій по всьому фронту протягом останніх двох тижнів. Ключовим фактором, що сприяє активності рф є замерзання ґрунту, що дозволяє краще пересуватися бронетехніці», – додали розвідники.

Нагадаємо, російські війська захопили село Крохмальне на Харківщині. Сили оборони відійшли на запасні позиції, аби зберегти життя бійців.

У січні стало відомо, що росіяни відновили штурми під Куп'янськом. У Харківській ОВА прокоментували інформацію у ЗМІ про можливий новий прорив ворога.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: