У Бєлгороді вночі та вранці прогриміли вибухи, в Міноборони рф заявили про збиття ракет і дронів

Читать на русском
У Бєлгороді вночі та вранці було неспокійно, повідомлялося про роботу ППО. Міноборони рф відзвітувало про збиття українських ракет і дронів.
24 канал

У російському Бєлгороді вночі та вранці 17 січня пролунали вибухи. Місцева влада і Міністерство оборони рф заявили про атаку ракетами і дронами.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

У Міноборони вночі заявили, що над містом було збито «сім українських ракет «Вільха» та чотири безпілотники». «За попередніми даними, постраждалих немає. У Бєлгородському районі є пошкодження у житловому секторі – пошкоджено скло у житловому будинку, покрівля, сталося займання господарської споруди. В одному із селищ сталося відключення електрики», – додав місцевий губернатор В'ячеслав Гладков.

Близько п'ятої ранку Гладков знову повідомив про роботу ППО у Бєлгороді. Міноборони стверджує, що знищено «чотири реактивні снаряди РСЗВ RM-70 «Вампір» та два безпілотники».

Нагадаємо, вчора безпілотники атакували російський Воронеж. В результаті в одному з багатоповерхових будинків спалахнула пожежа.

4 січня у Бєлгороді також заявили про обстріл. Гладков повідомив, що двох людей було поранено, також пошкоджено понад 30 автомобілів.

Жителям Бєлгорода пропонують евакуюватись через «непросту ситуацію в місті».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: