Розвідники знищили у Бєлгородській області ворожі установки «Панцирь-С1» – відео

Читать на русском
Бійці Головного управління розвідки Міністерства оборони України знищили два зенітні ракетно-гарматні комплекси Панцирь-С1, котрі були розміщені на території Бєлгородської області.
naked-science

Бійці Головного управління розвідки Міністерства оборони України провели спецоперацію у Бєлгородській області та знищили два зенітні ракетно-гарматні комплекси «Панцирь-С1».

Про це повідомили розвідники на своєму сайті.

У суботу, 6 січня, відбулася чергова спецоперація Головного управління розвідки, яка була спрямована на ослаблення ворога. Відтак у межах складної місії, що була реалізована за сприяння платформи United24, оператори «Групи 999» вдарили по позиціях російської ППО на території Бєлгородської області.

Воїни-розвідники підсмажили 2 російські “панцирі”Головне управління розвідки МО України

«Внаслідок вогневого ураження 2 російські зенітні ракетно-гарматні комплекси «Панцирь-С1» виведені з ладу. Вартість одного такого ЗРГК становить орієнтовно 10-15 мільйонів доларів», – додають у дописі.

Нагадаємо, Головне управління розвідки Міноборони нещодавно провело спецоперацію у Бєлгородській області перед приїздом на російські позиції вищого військового керівництва.

За словами глави військової розвідки Кирила Буданова, під час рейду вдалося поранити «досить знакову» для окупантів особу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: