ГУР провело спецоперацію у Бєлгородській області, у росіян є втрати – деталі

Читать на русском
Розвідники в Бєлгородській області замінували дорогу та атакували російський взводний опорний пункт. Окупанти мають втрати.
Скріншот з відео

Головне управління розвідки Міноборони провело спецоперацію у Бєлгородській області перед приїздом на російські позиції вищого військового керівництва.

ГУР оприлюднило деталі та відео.

Мис Тарханкут, вишки Бойка, Азовсталь: що відомо про спецоперації ГУР під час війниУкраїнська розвідка провела низку унікальних спецоперацій під час повномасштабної війни. Докладніше – на інфографіці.

Розвідники отримали інформацію про те, що найвище керівництво російської армії запланувало перевірку позиції у Грайворонському районі. Перевірка була пов'язана із скаргами особового складу на погані умови служби.

«Перед приїздом московських «ревізорів» рядові загарбники заметушились ― стали проводити активні інженерні роботи. Аби завдати ворогу втрат та погіршити його морально-психологічний стан, спецпризначенці ГУР МО України спланували та здійснили спецоперацію. Під час виконання завдання розвідники замінували єдину дорогу, якою пересувались загарбники на вказаній ділянці, а також атакували російський взводний опорний пункт», – йдеться у повідомленні.

Внаслідок вогневого нальоту із застосуванням стрілецької зброї та мінометів, а також підриву на українських мінах ворог зазнав втрат, додали в ГУР. Кількість убитих та поранених окупантів уточнюється.

Нагадаємо, 17 грудня у Бєлгородській області відбулися бойові зіткнення, внаслідок чого було знищено взводний опорний пункт російських військ.

Минулої ночі на аеродромі «Шагол» у російському Челябінську згорів винищувач-бомбардувальник Су-34. За інформацією ЗМІ, це була операція української розвідки. У ГУР свою причетність підтверджувати не стали.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: