У російському Бєлгороді сталася «бавовна», влада заявляє про роботу ППО

Читать на русском
На підльоті до міста збили начебто 9 повітряних цілей, в обласному центрі та районі є пошкодження в приватному секторі.
Ілюстративнефото: росЗМІ

У вівторок ввечері, 2 січня, в російському Бєлгороді пролунали потужні вибухи. В місті оголосили повітряну тривогу, місцева влада заявляє про роботу ППО.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

Як зазначається, у російському місті було чутно щонайменше 8 вибухів. Губернатор області написав, що в Бєлгороді була запущена система ракетної небезпеки.

«Якщо ви перебуваєте на вулиці - спустіться в укриття або інше безпечне місце», - написав він.

Пізніше Гладков повідомив, що над Бєлгородом та районом спрацювала російська система ППО. На підльоті до міста збили начебто 9 повітряних цілей, в обласному центрі та районі є пошкодження в приватному секторі.

«У місті є пошкодження в приватному секторі - у 3 домоволодіннях вибито вікна. Також пошкоджено газову трубу та один легковий автомобіль. У Білгородському районі в трьох домоволодіннях пошкоджено покрівлю», - додав він.

Нагадаємо, у російському Бєлгороді сьогодні пролунали вибухи. Міноборони рф заявило про нібито збиття 17 українських ракет.

Як відомо, 30 грудня у Бєлгороді пролунала серія вибухів. Повідомляли про прильоти у центрі міста, а також у житловому секторі. Внаслідок атаки десять людей загинули, ще 45 – поранені. Сили безпеки та оборони України направили удар по військових об'єктах. Руйнувань цивільній інфраструктурі міста завдала неефективна робота російської протиповітряної оборони.

Згодом путін прокоментував удари по Бєлгороду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: