У НАТО відреагували на статтю Bild про підготовку до можливого нападу росії

Читать на русском
Опублікований Bild сценарій нападу росії на НАТО є планом навчань, а не секретним аналізом Бундесверу. Про це повідомив представник Альянсу.
Фото: saeima.lv

Опублікований газетою Bild сценарій нападу росії на НАТО є планом навчань, а не секретним аналізом німецького Бундесверу.

Про це повідомив директор Центру передового досвіду стратегічних комунікацій Альянсу Яніс Сартс у своєму X-акаунті.

«Що, якщо росія переможе?»: FT назвала п'ять наслідків для світуГазета Financial Times попередила країни Заходу про наслідки перемоги росії у війні проти України.

За його словами, Bild отримала сценарій навчання, який є уявною ситуацією для перевірки військових можливостей у тому чи іншому регіоні.

«Колись сценарії були повністю вигаданими з неіснуючими країнами та географічними регіонами. Існуючі країни та географічні регіони тепер більш застосовні», – написав Сартс.

Представник НАТО наголосив, що документ, який опублікували у Bild, не має грифу секретності. Це лише один із прогнозів розвитку ситуації.

Нагадаємо, напередодні німецька газета опублікувала «секретний документ» Міноборони Німеччини, в якому викладається можливий «Шлях до конфлікту» між росією та НАТО. Кульмінацією є «неминучий початок» війни влітку 2025 року.

Раніше Bild написали, що росія може атакувати Європу взимку 2024-2025 року.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: