Європейська розвідка припускає, що рф може атакувати Європу взимку 2024-2025 року – Bild

Читать на русском
Росія може завдати удару по Європі саме в той момент, коли США опиняться без лідера. Таке припущення висловили в одній з європейських розвідок.
antikor.com.ua

В одній з європейських розвідок припускають, що російська федерація може атакувати Європу взимку 2024-2025 року, у той момент, коли США опиняться без лідера.

Про це пише Bild з посиланням на джерела.

Президентські вибори в США: яку позицію щодо війни в Україні займають потенційні кандидатиСША обиратимуть нового президента у листопаді 2024-го. Що потенційні кандидати думають про російську агресію, чи збираються продовжувати допомагати Україні – на інфографіці.

В одній з розвідувальних служб вважають, що росія може завдати удару по Європі саме в той момент, коли США виявляться без лідера, і зможуть прийти на допомогу лише після деякої затримки.

Мова йде про період між відходом з посади нинішнього президента США на початку листопада 2024 року і вступом на посаду його потенційного наступника в січні 2025 року.

«Співробітник розвідки заявляє, що російська влада сподівається, що колишній президент Дональд Трамп знову займе Білий дім, оскільки за його правління може статися все, що завгодно», – додають у виданні.

При цьому стало відомо, що російський диктатор володимир путін з вересня через посередників посилає сигнали про готовність до припинення вогню у війні проти України.

Проте нещодавно президент Володимир Зеленський виключив можливість досягнення компромісів із президентом росії, оскільки той не зацікавлений у припиненні війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: