До суду направлено справу Дубінського про підробку документів для виїзду за кордон

Читать на русском
Справу нардепа Дубінського про підробку службових документів для виїзду за кордон направлено до суду. За даними слідства, замість супроводу батька на лікування депутат поїхав на відпочинок.
Фото: РБК-Україна

Правоохоронці направили до суду обвинувальний акт щодо народного депутата Олександра Дубінського, який здійснив службове підроблення для виїзду за кордон.

Про це повідомляють ДБР та Офіс генпрокурора.

За час повномасштабної війни 28 нардепів ІХ скликання отримали підозриНа інфографіці – хтось із нардепів поточного скликання отримав підозру під час повномасштабної війни. Таких 28 осіб.

Нардепа звинувачують у службовому підробленні за ч. 1 ст. 366 КК України.

«ДБР спільно з СБУ встановили, що депутат вніс неправдиві відомості до офіційних документів на підставі яких виїхав за кордон. У зверненні щодо дозволу на виїзд він вказав підставу — супроводження батька на лікування, однак насправді поїхав на відпочинок. До того ж депутат і батько виїхали за кордон окремо, а батько взагалі повернувся до України набагато раніше, ніж народний обранець», – йдеться у повідомленні.

Під час перебування за кордоном Дубінський, за даними слідства, встиг двічі відвідати Італію, Хорватію та Іспанію.

Нагадаємо, про підозру у службовому підробленні для виїзду за кордон Дубінському повідомили 8 серпня.

Пізніше нардеп отримав підозру в організації схеми незаконного виїзду за кордон чоловіків призовного віку, а також у державну зраді. На даний момент він перебуває під арештом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: