Нардепу Дубінському оголосили про підозру

Читать на русском
Нардепу Олександру Дубінському повідомили про підозру в тому, що він надав неправдиві відомості для отримання дозволу на виїзд за кордон – нібито для супроводу батька на лікування.
detector.media

Народному депутату Олександру Дубінському повідомили про підозру у службовому підробленні для виїзду за кордон.

Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на джерело у правоохоронних органах.

Таїланд, Мальдіви, ОАЕ: luxury відпочинок політиків та чиновників під час повномасштабної війниСкандальні поїздки політиків та чиновників за кордон під час повномасштабної війни – на інфографіці.

За інформацією видання, Дубінського підозрюють у внесенні службовою особою неправдивих відомостей до офіційних документів, на підставі яких він виїхав за кордон нібито під приводом супроводження батька на лікування.

За даними слідства, нардеп отримав дозвіл залишити Україну під цим приводом та самостійно виїхав 27 червня 2023 року. Його батько самостійно виїхав за кордон 26 червня, а повернувся 11 липня. У той час як Дубінський повернувся до України лише 27 липня.

Правоохоронці отримали інформацію, що під час перебування за кордоном народний депутат двічі відвідав Італію, Хорватію та Іспанію.

Дубінський у себе в соцмережах підтвердив, що йому оголошено про підозру.

Нагадаємо, минулого тижня силовики проводили у Дубинського обшуки. Повідомлялося, що правоохоронці перевіряють, наскільки законно він виїхав за кордон під час воєнного стану.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: