МЗС спростувало вкид про запровадження обмежень на пересування українців у ЄС

Читать на русском
У Міністерстві закордонних справ спростували інформацію про нібито запровадження обмежень на пересування українців усередині Європейського Союзу.
Фото: facebook.com/STRAZGRANICZNA

У Міністерстві закордонних справ спростували інформацію про нібито запровадження обмежень на пересування українців усередині Європейського Союзу.

Про це йдеться у повідомленні, опублікованому у Telegram-каналі зовнішньополітичного відомства.

Топ абсурдних російських фейків про Україну за час повномасштабної війниНайабсурдніші фейки рф про Україну за час війни – втеча Зеленського за кордон, створення брудної бомби, участь НАТО в контрнаступі та інші.

Там зазначили, що такі вкиди є необґрунтованими та не відповідають дійсності.

«МЗС України закликає орієнтуватися виключно на інформацію з офіційних джерел, зокрема, з офіційного сайту Міністерства закордонних справ, а також соціальних мереж відомства та закордонних дипломатичних установ», – зазначено у повідомленні.

Українцям, які мешкають за кордоном, також радять звертатися за інформацією про зміни правил в'їзду або умов перебування до дипломатичних представництв.

Нагадаємо, кілька днів тому в мережі з'явилася інформація про те, що українцям обмежили пересування до ЄС через нібито численні порушення.

Раніше повідомлялося, що росія запустила нову масштабну інформаційно-психологічну операцію, спрямовану на зрив мобілізаційних заходів в Україні.

У ГУР також розповіли, що деякі іноземні ЗМІ мають намір запустити фейкову інформацію, спрямовану проти президента Володимира Зеленського та головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: