У ЗСУ розповіли про поточні цілі окупантів на Бахмутському напрямку

Читать на русском
Війська рф продовжують атакувати позиції ЗСУ під Бахмутом, окупанти вже визначили головну ціль свого наступу на цьому напрямі.
Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Російська армія продовжує атакувати позиції воїнів Сил оборони під Бахмутом, окупанти вже визначили головну ціль свого наступу на цьому напрямку.

Про це повідомив начальник служби зв'язків із громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо у коментарі LIGA.net.

Динаміка ліквідації російських військових в УкраїніВтрати російської армії в Україні по місяцях та тижнях – на інфографіці. Найбільше окупантів було знищено цього листопаду – 28,5 тисяч.

За його словами, рашисти мають намір захопити Часів Яр, який знаходиться приблизно за шість кілометрів на захід від Бахмута.

«Часів Яр – це наступна мета ворога. Задача мінімум – захопити це місто для подальшої атаки та виходу на адміністративні межі Донецької області», - розповів Фітьо.

Спікер Сухопутних військ також повідомив, що минулої доби на Бахмутському напрямку окупанти завдали трьох авіаударів, застосували 36 БПЛА і здійснили 449 артилерійських і мінометних обстрілів.

При цьому українські воїни ліквідували 113 росіян, а також знищили 48 одиниць військової ворожої техніки.

Нагадаємо, нещодавно командувач Східного угрупування військ Олександр Сирський розповів, що в районі Бахмута діють ворожі штурмові групи «добровольчого корпусу», що перемістилися з південного напрямку. Також росіяни кинули в атаки морську піхоту Каспійської флотилії.

Раніше у ЗСУ назвали кількість російських військ на Бахмутському напрямку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: