Українські прикордонники відбили атаку під Бахмутом і взяли в полон штурмовика рф

Читать на русском
На одному з Бахмутських флангів прикордонники відбили атаку російських окупантів та взяли в полон одного загарбника.
dpsu.gov.ua

Бійці Краматорського прикордонного загону відбили атаку російських окупантів та взяли в полон контрактника російської армії.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України.

«На одному з Бахмутських флангів, попри спроби російсько-окупаційних військ прорвати рубіж оборони, українські захисники, серед яких прикордонники, міцно тримають позиції», – йдеться в повідомленні.

Відомо, що днями бійці Краматорського прикордонного загону відбили атаку противника та взяли в полон контрактника російської армії. Розповідають, що у ранковий час група піхоти противника атакувала одну з вогневих позицій прикордонного підрозділу. У відповідь по ворогу українські захисники відкрили вогонь на ураження. Відтак у ході стрілецького бою двох загарбників було вбито, решта нападників розбіглися.

Надалі охоронці кордонів виявили та захопили одного військовослужбовця росії. Полоненим виявився новоспечений контрактник, який призвався у військову частину з Хабаровського краю на початку жовтня цього року. При цьому, більшу частину своєї служби окупант з далекого сходу добирався до театру бойових дій. Фактично загарбник не встиг злізти з потяга й одразу був відправлений на штурм.

«Ще цікавий факт про «освободітєля», судячи з шевронів, що він мав на собі, чоловік збирався вчити усіх російській мові, проте, під вогневим ураженням наших бійців, різко змінив свої плани на майбутнє та обрав життя в українському полоні», – додають прикордонники.

Нагадаємо, втрати країни-агресора у війні проти України перевищили вже 318 тисяч окупантів. ЗСУ ліквідували ще 1190 осіб за останню добу.

Напередодні, 18 листопада, стало відомо, що Сили оборони України знищили важку вогнеметну систему росіян «Сонцепьок» на лівобережжі Херсонщини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: