У ЗСУ назвали кількість російських військ на Бахмутському напрямку

Читать на русском
Окупанти, як і раніше, вважають Бахмутський напрямок одним з пріоритетних – тут рф зосередила угруповання чисельністю 62 тисячі військових.
Фото: росЗМІ

Окупанти, як і раніше, вважають Бахмутський напрямок одним з пріоритетних – тут рф зосередила угруповання чисельністю 62 тисячі військових.

Про це заявив представник Командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо в ефірі телемарафону.

Динаміка ліквідації російських військових в УкраїніВтрати російської армії в Україні по місяцях та тижнях – на інфографіці. Найбільше окупантів було знищено цього листопаду – 28,5 тисяч.

За його словами, росіяни регулярно підтягують резерви до Бахмута. Однак загальний розмір угруповання все одно не змінюється, оскільки противник продовжує зазнавати серйозних втрат.

«Ворог намагається тиснути. Ми бачимо присутність підрозділів російських десантників, підрозділи морської піхоти, штурмові підрозділи Z та V, сформовані із колишніх ув'язнених», – розповів Фітьо.

Він додав, що минулої доби окупанти 344 рази обстріляли українські позицій і здійснили 6 атак. Воїни Сил оборони при цьому знищили 135 російських оккупантів і 27 одиниць військової техніки.

Нагадаємо, нещодавно в ISW заявили, що російські війська незначно просунулися на трьох напрямках.

Раніше командувач Сухопутних військ Олександр Сирський порівняв втрати росіян та ЗСУ на східному фронті в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: