Сирський розповів про ситуацію на Куп'янському та Бахмутському напрямках

Читать на русском
Українські воїни стримують війська рф на Куп'янському та Бахмутському напрямках та відбивають атаки біля Андріївки та Кліщіївки.
t.me/osirskiy

Українські військові продовжують стримувати окупантів на Куп'янському, Бахмутському напрямках. У той же час біля півдня від Бахмута сили оборони ведуть штурмові дії.

Про це повідомив командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський у своєму Telegram вранці 20 листопада.

ЗСУ посунули росіян на лівобережжі Херсонщини – ОК «Південь»Українські війська посунули окупантів на 3-8 км від Дніпра на лівобережжі Херсонщини, тому мінометні розрахунки вже не досягають правого берега.

З його слів, сили оборони продовжують стримувати ворога на багатьох ділянках фронту.

«На Куп’янському напрямку росіяни вели штурмові дії в районах Синьківки, східніше Петропавлівки та Іванівки. Атаки відбиті нашими воїнами. Бахмутський напрямок. Росіяни намагалися атакувати в районах Кліщіївки та Андріївки. Всі атаки були відбиті», – написав він.

Сирський зазначив, що українська армія продовжує штурмові дії на південь від Бахмута. За його словами, зараз наші захисники завдають ворогові втрат у живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах.

Нагадаємо, минулого тижня у ЗСУ підтвердили, що наші військові досягли успіхів на лівому березі Дніпра в Херсонській області і змогли закріпитися на позиціях. Однак, за словами Наталії Гуменюк, наразі силам оборони України дещо заважають погодні умови у подальших операціях.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: