Підрив гранат на Закарпатті: поліція розкрила зміст записки, яку залишив депутат

Читать на русском
Глава Нацполіції розповів, що було у записці, яку залишив депутат Сергій Батрин перед підривом гранат у будівлі Керецьківської сільради.
Фото: Закарпатська обласна прокуратура

Голова Нацполіції Іван Вигівський розповів, що було написано у записці, яку залишив депутат Сергій Батрин перед підривом гранат у будівлі Керецьківської сільради на Закарпатті.

Заяву керівника відомства цитує портал Українські новини.

Підрив гранат у сільраді на Закарпатті: у тяжкому стані залишаються троє постраждалихІз 26 постраждалих від вибуху гранати у лікарні залишається 19 осіб. Троє важких, одна людина у медикаментозному сні.

За словами Вигівського, у записці, яку знайшли у депутата вдома, «було щось типу вірша».

«Він згадав у ньому ім'я голови Керецьківської громади, обіграв його прізвище, і зізнавався у намірі позбавити громаду від нього та депутатів», – заявив голова Нацполіції.

Він додав, що наразі підривник перебуває у лікарні.

«Він живий. Був важкий, але зараз начебто все стабільно. Одна людина, на жаль, загинула. 26 було доставлено до лікарні, але згодом одна людина померла. Але це і так велике диво, що тільки так обійшлося, бо три гранати були», – наголосив Вигівський.

Нагадаємо, 15 грудня депутат Сергій Батрин підірвав гранати прямо під час сесії у Керецьківській сільраді. Постраждали 26 людей, шестеро були у тяжкому стані.

16 грудня один із поранених помер – він втратив понад 40% крові. Через день суд відправив депутата-підривника під варту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: