Підрив гранат у сільраді на Закарпатті: у тяжкому стані залишаються троє постраждалих

Читать на русском
Із 26 постраждалих від вибуху гранати у лікарні залишається 19 осіб. Троє важких, одна людина у медикаментозному сні.
Офіс генпрокурора

Внаслідок підриву гранати депутатом сільської ради на Закарпатті було поранено 26 осіб. З них 19 госпіталізовано, а троє у тяжкому стані, зокрема сам депутат.

Про це повідомив директор департаменту охорони здоров'я ОВ Анатолій Пшеничний в ефірі Радіо Свобода.

Вибух у сільраді на Закарпатті: суд відправив депутата-підривника під вартуСуд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави для депутата, який підірвав гранати на засіданні сільради на Закарпатті.

За його словами, підривник має ушкодження ніг, осколкові поранення, травматичний шок. Є людина, яка перебуває у медикаментозному сні.

Як уточнив Пшеничний, деякі з постраждалих втратили 40-45% крові. Наразі 19 постраждалих перебувають у лікарні на стаціонарному лікуванні, чотирьох планують виписати, ще чотирьох переведуть до спеціалізованих установ.

Нагадаємо, 15 грудня під час сесії у Керецьківській сільраді депутат Сергій Батрін підірвав гранати. Постраждали 26 людей, шестеро були у тяжкому стані. 16 грудня один із поранених помер – він втратив понад 40% крові. Суд відправив депутата-підривника під варту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: