У лікарні помер один з потерпілих внаслідок підриву гранат у сільраді на Закарпатті

Читать на русском
Загиблий - 55-річний депутат із села Березники Віктор Пряділя. Внаслідок вибуху у потерпілого була ампутована нога та інші важкі ушкодження органів.
depositphotos.com

Помер один із постраждалих від підриву гранат депутатом Керецьківської сільської ради Закарпатської області під час сесії сільради. Правоохоронці планують перекваліфікувати справу на теракт, що спричинив загибель людини.

Про це повідомляє «Українська правда», з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

Згідно з даними одного джерела, у потерпілого була ампутована нога та інші важкі ушкодження органів.

При цьому зазначається, що таким чином підозру депутату Сергію Батрину, який підірвав гранати під час засідання сільради, перекваліфікують на ч.3 статті 238 про терористичний акт, що призвів до загибелі людини.

Водночас, місцевий журналіст Віталій Глагола повідомив, що загиблий - 55-річний депутат із села Березники Віктор Пряділя.

«Сьогодні ввечері в лікарні Сваляви помер один з поранених після підриву трьох гранат в Керецьківській сільраді. Раніше йому ампутували ногу. Він був у реанімації у важкому стані. Йдеться про 55-річного депутата Пряділя Віктора Павловича із села Березники», - написав він.

Нагадаємо, вчора вдень під час сесії у Керецьківській сільраді депутат Сергій Батрін підірвав гранати. Постраждали 26 людей, шестеро у тяжкому стані, сам Батрін перебуває у реанімації.

Раніше керівник Закарпатської обласної прокуратури повідомив Батріну про підозру за фактом скоєння терористичного акту, що призвело до тяжких наслідків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: