На Закарпатті депутат підірвав гранати під час засідання сесії сільради – відео

Читать на русском
На Закарпатті місцевий депутат підірвав гранати під час засідання сесії сільради. Поранення отримали 26 людей.
Фото: поліція

У Закарпатській області у будівлі Керецьківської сільської ради депутат підірвав гранати під час засідання сесії. Інцидент трапився сьогодні, 15 грудня. Відомо про 26 поранених.

Про це повідомляє Національна поліція.

«Сьогодні об 11:37 на лінію «102» надійшло повідомлення, що в будівлі Керецьківської сільської ради Мукачівського району під час засідання сесії один із депутатів підірвав гранати. За попередньою інформацією, внаслідок вибуху загинула одна особа, сам підривник, ще 11 людей поранено», – розповіли правоохоронці.

На місці події працюють усі профільні служби, слідчо-оперативна група поліції, вибухотехніки та криміналісти. Продовжуються слідчі дії.

Згодом у поліції уточнили, що внаслідок події постраждало 26 людей, 6 з яких у важкому стані. Медики проводять реанімаційні заходи щодо чоловіка, який підірвав гранати.

Поліція також опублікувала відео з моментом підриву, записане під час прямої трансляції засідання.

Нагадаємо, 5 липня обвинувачений у справі про вибух біля будівлі парламенту у 2015 році Ігор Гуменюк у Шевченківському районному суді Києва підірвав себе гранатою. Гуменюк загинув на місці, кілька людей було поранено.

Державне бюро розслідувань повідомило про підозру п'ятьом правоохоронцям через вибухи в суді.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: