На Київщині збільшують кількість блокпостів та проводитимуть перевірки у публічних місцях – причина

Читать на русском
У Київській області до 6 січня буде посилено контрдиверсійні заходи. В області збільшать кількість блокпостів, у місцях скупчення людей проводитимуть перевірки.
Фото: КМВА

У Київській області з 28 грудня до 6 січня буде посилено контрдиверсійні заходи та заходи безпеки.

Рішення ухвалила Рада оборони області, повідомляє ОВА.

У ЗСУ розповіли, коли повістки перестануть роздавати у громадських місцяхПовістки у спортзалах, ресторанах, блокпостах та інших громадських місцях перестануть роздавати, коли повноцінно запрацює електронний реєстр військовозобов'язаних.

«На Київщині збільшується кількість блокпостів. Перевірці підлягатимуть місця скупчення людей: торгові центри, супермаркети, вокзали, медичні заклади тощо. Така робота також сприятиме розшуковим заходам. За даними поліції, через здійснення кримінальних та адмінправопорушень в розшуку перебувають понад 11 тис. осіб», – повідомили в адміністрації.

Заходи проводитимуться за участю СБУ, поліції, Нацгвардії та 114-ї окремої бригади територіальної оборони.

Громадян попросили з розумінням ставитись до заходів безпеки та можливої зупинки транспорту на блокпостах. А також нагадали про необхідність мати при собі документи.

Раніше у Києві оголосили про безпекові навчання. У різних районах міста розгорнули тимчасові блокпости для перевірки документів та машин.

Нагадаємо, в Україні планують встановити металодетектори та сканери багажу у громадських місцях для підвищення рівня безпеки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: