Перевірки транспорту та документів на блокпостах: у Києві відбуваються навчання

Читать на русском
У різних районах Києва розгорнули тимчасові блокпости, на них перевіряють документи та машини.
фото КМВА

У Києві цього тижня правоохоронці проводять безпекові навчання. У різних районах міста розгорнули тимчасові блокпости, на яких перевірятимуть документи та машини.

Про це повідомили у пресслужбі КМВА.

У ЗСУ розповіли, коли повістки перестануть роздавати у громадських місцяхПовістки у спортзалах, ресторанах, блокпостах та інших громадських місцях перестануть роздавати, коли повноцінно запрацює електронний реєстр військовозобов'язаних.

За словами начальника КМВА Сергія Попко, в умовах війни, захист та безпека Києва та його мешканців – це надважливе завдання. І його вирішення потребує постійного підвищення рівня навичок, взаємодії та боєздатності всіх структур, які забезпечують оборону столиці.

Тому угруповання сил та засобів оборони міста Києва у взаємодії з Київською міською військовою адміністрацією, патрульною та національною поліцією та іншими структурними підрозділами проводитимуть навчання у різних районах столиці з 25 по 28 грудня.

«Ці навчання передбачають розгортання тимчасових блокпостів, встановлення обмежувальних знаків, елементів інженерних загороджень. За умовами, відбувається відпрацювання перевірки транспорту, документів, елементів захисту блокпосту, певні демонстраційні, пошукові та контрдиверсійні заходи», - йдеться у повідомленні.

Завдання навчань - удосконалення системи управління, організації, ефективної взаємодії для забезпечення громадської безпеки (у випадку загострення ситуації) та певні заходи щодо захисту цивільного населення.

Нагадаємо, у грудні у Києві вже проходили військові навчання. Тим часом, в Україні готуються змінити правила щодо мобілізації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: