Знищення Су-34: війська рф намагаються знайти нові рубежі для пусків ракет

Читать на русском
Після 22 грудня, коли бійці ЗСУ збили одразу три Су-34, на півдні не спостерігається активність стратегічної авіації.
wikipedia.org

Пілоти росавіації на півдні наразі шукають нові рубежі для пусків ракет, після знищення українськими захисниками трьох Су-34 окупантів у Херсонській області.

Про це начальник Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк заявляє в ефірі телемарафону.

Динаміка знищення російської авіації під час повномасштабної війниЯк ЗСУ знищували російські літаки та вертольоти протягом повномасштабної війни – динаміка по тижнях та місяцях.

Згідно з її словами, після 22 грудня, коли бійці ЗСУ збили одразу три Су-34, на півдні не спостерігається активність стратегічної авіації. Наразі ворог вивчає нову тактику дій і її випробовуватиме.

«Вони намагаються знайти інші рубежі пусків для літаків. Куди вони можуть залітати, не будучи ураженими. Але оскільки вони мають такий сумний досвід, то будуть обережними у цих майбутніх вильотах», - зазначає Гуменюк.

Нагадаємо, що 22 грудня українські захисники знищили на південному напрямку три російські літаки Су-34. Зеленський назвав цю можливість одним із ключів до справедливого завершення війни з рф.

А згодом Силами та засобами протиповітряної оборони України було знищено ще 2 винищувачі-бомбардувальники Су-34 та Су-30.

У Повітряних силах ЗСУ розповіли, як військовим вдалося збити одразу 5 російських літаків за кілька днів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: